۲۱ راز افزایش سرعت وردپرس
سرعت سایت یک عنصر ضروری در سئو است. زیرا بر نرخ پرش سایت، نرخ تبدیل، بازدید از صفحه و سایر اجزای حیاتی تجزیه و تحلیل وب سایت تأثیر می گذارد. به طور خلاصه افزایش سرعت سایت، به شما کمک می کند تا در بین مشاغل آنلاین مشابه متمایز شوید و در مقابل رقبای اصلی خود قرار بگیرید.
عملکرد سرعت سایت نه تنها برای سئو مهم است، بلکه برای ارائه یک تجربه کاربری عالی نیز اهمیت دارد. این نحوه نگاه بازدیدکنندگان به کسب و کار آنلاین شما را شکل می دهد و اعتماد (یا بی اعتمادی) را به برند شما القا می کند.
با این حال، بررسی تمام نکات عملکرد سایت وردپرس می تواند در عرض چند ثانیه از حالت فوق العاده ساده به گیج کننده تبدیل شود. بنابراین، برای کمک به شما، این راهنمای گام به گام در مورد راههای افزایش سرعت سایت وردپرس را ارائه کردهایم.
چرا باید سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهید؟
قبل از اینکه نکاتی را برای بهبود سرعت سایت وردپرس به اشتراک بگذاریم، بیایید یاد بگیریم که چرا سرعت بخشیدن به سایت شما ضروری است.
طبق تحلیل نیل پاتل در مورد زمان بارگذاری، ۴۷ درصد از بازدیدکنندگان انتظار دارند که سایت در عرض ۲ ثانیه بارگذاری شود. در واقع، اگر زمان بارگذاری بیش از ۳ ثانیه باشد، ۴۰ درصد از بازدیدکنندگان سایت را رها می کنند. به غیر از افزایش نرخ پرش، کسب و کارها همچنین می توانند کاهش درآمد (۷٪ به ازای هر ۱ ثانیه تاخیر) را مشاهده کنند. WebsiteBuilderExpert همچنین اعداد مشابهی را با این واقعیت اضافه می کند که تقریباً نیمی از بازدیدکنندگان هرگز از یک سایت کند بازدید مجدد نمی کنند.
علاوه بر این، گوگل روی سایت هایی که سریع بارگذاری می شوند نیز تمرکز دارد. قانون آنها این است که به سایتهایی دسترسی بهتری بدهند که بر تجربه مثبت کاربر تمرکز دارد. بنابراین، اگر گوگل دو سایت با محتوای مفید پیدا کند، سایتی که سریعتر بارگذاری میشود را بالاتر از سایت کندتر قرار میدهد و به همین دلیل است که باید سرعت سایت خود را بهبود ببخشید.
در نهایت، سایت های تجارت الکترونیک باید مراقبت بیشتری داشته باشند زیرا خریداران آنلاین بسیار بی حوصله هستند. خریداران آنلاین میخواهند سایتی که از آن بازدید میکنند در سریعترین زمان ممکن بارگذاری شود. بنابراین، اگر تجارت الکترونیک را با وردپرس اجرا می کنید، باید از سریع ترین زمان بارگذاری برای بیشترین سود اطمینان حاصل کنید.
چرا تمرکز بر بهینه سازی عملکرد وردپرس مهم است
اگر یک وب سایت وردپرسی دارید ، می دانید که چقدر مهم است که یک تجربه کاربری یکپارچه برای بازدیدکنندگان خود فراهم کنید. و یکی از مهم ترین عواملی که بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد، عملکرد سایت شما است. در دنیای دیجیتال پر سرعت امروز، کاربران انتظار دارند وب سایت ها سریع و روان بارگذاری شوند. اگر سایت شما کند است، بازدیدکنندگان به احتمال زیاد آن را ترک کرده و به سراغ رقبای شما خواهند رفت. به همین دلیل تمرکز بر بهینه سازی عملکرد وردپرس ضروری است. این ها چند پاسخ برای این پرسش هستند:
تجربه ی کاربر
همانطور که قبلا ذکر شد، عملکرد سایت شما یک عامل مهم در ارائه یک تجربه کاربری یکپارچه به بازدیدکنندگان شما است. کاربران انتظار دارند که سایت شما به سرعت بارگذاری شود و اگر اینطور نباشد، ممکن است ناامید شده و آن را ترک کنند. یک سایت کند می تواند منجر به تجربه کاربری ضعیف شود، که می تواند به اعتبار برند شما آسیب برساند و منجر به نرخ پرش بالا شود.
بهینه سازی موتورهای جستجو(SEO)
موتورهای جستجو مانند گوگل از سرعت وب سایت به عنوان یک فاکتور رتبه بندی استفاده می کنند. کندی سرعت می تواند باعث کاهش رتبه بندی سایت در نتایج گوگل شود و پیدا کردن شما را برای مشتریان دشوارتر کند. با تمرکز بر بهینه سازی عملکرد وردپرس، می توانید سرعت بارگذاری سایت خود را بهبود بخشید و شانس خود را برای رتبه بالاتر در صفحات نتایج موتورهای جستجو افزایش دهید.
نرخ های تبدیل
کندی سرعت سایت میتواند باعث کاهش نرخ تبدیل شود. اگر بارگذاری سایت شما بیش از حد طول بکشد، بازدیدکنندگان ممکن است علاقه خود را از دست بدهند و قبل از هر اقدامی آن را ترک کنند. با بهینه سازی عملکرد سایت خود، می توانید نرخ تبدیل خود را بهبود بخشید و درآمد خود را افزایش دهید.
کاربران موبایل
افراد بیشتری از دستگاه های تلفن همراه خود برای دسترسی به اینترنت استفاده می کنند. اگر سایت شما برای کاربران موبایل بهینه نشده باشد، می تواند به عملکرد شما آسیب برساند. با تمرکز بر بهینه سازی عملکرد وردپرس، می توانید اطمینان حاصل کنید که سایت شما به سرعت در دستگاه های تلفن همراه بارگیری می شود و تجربه بهتری را برای کاربران تلفن همراه خود فراهم می کند.
صرفه جویی در هزینه
یک سایت کند نیز می تواند برای شما هزینه داشته باشد. اگر سایت شما کند است، ممکن است لازم باشد طرح میزبانی خود را ارتقا دهید یا روی ابزارهای گران قیمت بهینه سازی وب سایت سرمایه گذاری کنید. با بهینه سازی عملکرد سایت خود، می توانید در هزینه های میزبانی و سایر هزینه های مربوط به وب سایت صرفه جویی کنید.
اعتبار کسب و کار
وب سایت شما بازتابی از برند شماست. یک سایت کند می تواند این تصور را ایجاد کند که نام تجاری شما قدیمی یا غیرقابل اعتماد است. از طرف دیگر، یک سایت با بارگذاری سریع می تواند به بازدیدکنندگان این تصور را بدهد که برند شما مدرن و قابل اعتماد است. با بهینه سازی عملکرد سایت خود، می توانید تصویر برند خود را بهبود بخشید و اعتماد و وفاداری مشتریان خود را افزایش دهید.
دسترسی تمام افراد به سایت
همچنین یک سایت کند می تواند سایت شما را برای برخی از کاربران غیر قابل دسترس کند. به عنوان مثال، کاربرانی که سرعت اینترنت ضعیفی دارند ممکن است برای دسترسی به سایت شما مشکل داشته باشند. با بهینه سازی عملکرد سایت خود می توانید اطمینان حاصل کنید که سایت شما برای همه کاربران بدون توجه به موقعیت مکانی و سرعت اینترنت آنها قابل دسترسی است.
مزیت رقابتی
در چشم انداز دیجیتال رقابتی امروزی، پیشی گرفتن از رقبا ضروری است. با بهینه سازی عملکرد سایت خود می توانید نسبت به رقبای خود مزیت رقابتی کسب کنید. یک سایت با بارگذاری سریع می تواند به شما برتری نسبت به رقبای با سایت های کندتر بدهد و شانس شما را برای جذب و حفظ مشتریان افزایش دهد.
سرعت بارگذاری چه تاثیری در کسب و کار ما دارد؟
بهتر از سرعت سایت را بصورت یک مقیاس نگاه کنید، جایی که سایتهای سریعتر بیشترین سود را میبرند و هر ثانیه تفاوتی ایجاد میکند. به عنوان مثال، صفحاتی که در عرض دو ثانیه بارگیری می شوند ، میانگین نرخ پرش ۹٪ دارند، در حالی که صفحاتی که در عرض ۵ ثانیه بارگیری می شوند، نرخ پرش آنها به ۳۸٪ افزایش می یابد.
حتی یک ثانیه تفاوت در زمان بارگذاری می تواند تأثیر زیادی بر عملکرد داشته باشد
یک ثانیه زمان بارگذاری صفحه باعث می شود کاربران کمتری سایت شمارا ترک کنند. اما پس از ۱۰ ثانیه، آنها به ندرت صبر میکنند و بعید است که دوباره از صفحه وب بازدید کنند. با افزایش ثانیه ها، نرخ پرش نیز افزایش می یابد. چیزی که کم می شود صبر کاربر است!
حتی نام های بزرگ نیز از تاثیرات سرعت وب سایت مصون نیستند. بی بی سی به ازای هر ثانیه اضافی که طول می کشد تا سایتش بارگذاری شود، ۱۰ درصد از کاربران را از دست می دهد. و زمانی که Yahoo زمان بارگذاری صفحه خود را تنها ۰.۴ ثانیه کاهش داد، با ۹٪ افزایش ترافیک مواجه شد.
یک وبسایت باید چقدر سریع باشد
در حالت ایده آل، سایت شما باید در عرض سه ثانیه بارگیری شود. در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل، سرعت معمول صفحه ۱.۶۵ ثانیه است (البته این سرعت میانگین جهانی است و طبق تجربه شخصی خودم ، سرعت سایت های ایرانی مقداری کندتر است.). درواقع دو تا سه ثانیه نقطه عطفی است که در آن کمترین تعداد کاربر سایت را ترک می کنند در واقع، ۴۰ درصد از مصرف کنندگان قبل از ترک یک سایت بیش از سه ثانیه منتظر نمی مانند.
سرعت وبسایت چه تاثیری بر سئو دارد
اگر میخواهید در نتایج گوگل رتبه های بالایی را دریافت کنید ابتدا باید محتوای مفیدی به کاربران ارائه دهید، اما زمان بارگذاری وبسایت نیز یک فاکتور رتبهبندی تایید شده توسط Google است، بنابراین سرعت بخشیدن به صفحات خود برای موفقیت در سئو بسیار مهم است.
از آنجایی مهم ترین چیز برای گوگل ، تجربه کاربری است و همانطور که دیدیم، زمان بارگذاری کند به معنای کاربران ناراضی است. تحقیقات گوگل نشان میدهد که وقتی زمان بارگذاری صفحه به بیش از سه ثانیه میرسد، نرخ پرش ۳۸% و زمانی که زمان بارگذاری صفحه به پنج ثانیه میرسد، ۴۶% افزایش مییابد. اگر یک سایت ۱۰ ثانیه طول بکشد تا بارگذاری شود، احتمال اینکه کاربر سایت را ترک کند ۱۶۳٪ افزایش می یابد.
هنگامی که صفحات وب سایت سریعتر بارگذاری می شوند، کاربران زمان بیشتری را در وب سایت صرف می کنند. در واقع، زمانی که زمان بارگذاری دو ثانیه است ، کاربران بطور میانگین از ۸.۹ صفحه بازدید می کنند ، در حالی که زمانی که زمان بارگذاری ۸ ثانیه است، فقط ۳.۳ صفحه را مشاهده می کنند.
همانطور که پیش تر اشاره کردم، دلایل زیادی وجود دارد که چرا تمرکز بر بهینه سازی عملکرد وردپرس ضروری است. با بهینه سازی عملکرد سایت خود، می توانید تجربه کاربری یکپارچه ای را برای بازدیدکنندگان خود فراهم کنید، رتبه بندی موتور جستجوی خود را بهبود بخشید، نرخ تبدیل خود را افزایش دهید، در هزینه های سایت صرفه جویی کنید، امنیت خود را بهبود بخشید، تصویر برند خود را افزایش دهید، دسترسی را افزایش دهید، مزیت رقابتی به دست آورید پس برای چی منتظری؟ اکنون راه های افزایش سرعت سایت رو بطور گام به گام یادخواهید گرفت.
همچنین میتوانید از خدمات بهینه سازی سرعت سایت ما استفاده کنید
-
تست سرعت سایت
قبل از شروع به تغییر عملکرد سرعت سایت خود، باید بدانید که در کجا ایستاده اید یعنی سرعت سایت واقعا چقدر وحشتناک (یا فوق العاده) است.
شما میتوانید از ابزار آنلاینی مانند Google Page Insights یا GTMetrix استفاده کنید تا از سرعت سایت خود اطلاع پیدا کنید. اگرچه نتایج کامل ارائه شده حاوی اطلاعات فنی زیادی است، شما میتوانید درصد کارایی (performance) سایت خود را مشاهده کنید و تصویری تقریبی از سرعت سایت خود دریافت کنید. سپس پیشنهاداتی در مورد بهینه سازی سرعت آن دریافت خواهید کرد.
توجه : قبل از انجام هر کاری در سایت خود حتما یک بکاپ کامل از آن تهیه کنید.
-
افزونه های غیرفعال را حذف کنید
مانند بسیاری از چیزهای زندگی، وقتی صحبت از افزونه های وردپرس می شود، موارد بیشتر بهتر نیست. در حالی که هزاران افزونه قدرتمند وردپرس برای تقریباً همه چیز وجود دارد انتخاب بهترین آنها بهتر از داشتن تعداد زیادی از آنها است.
هرچه از افزونه های بیشتری استفاده کنید، منابع بیشتری (مانند فضای دیسک ، پردازنده و رم) مصرف می شود تا به درستی کار کنند. در نتیجه سرعت سایت شما کاهش می یابد.
بنابراین، بررسی کنید که در حال حاضر از چه افزونه هایی استفاده می کنید و آنهایی را که غیرفعال اند حذف کنید.
-
از یک ارائه دهنده هاست قابل اعتماد و با کیفیت استفاده کنید
باید مطمئن شوید که میزبانی که انتخاب می کنید پایدار و ایمن است و پشتیبانی خوبی ارائه میدهد.
همچنین بهتر است سوابق شرکت و اینکه آیا در سال های اخیر حوادث امنیتی جدی رخ داده است یا نه را بررسی کنید.
میتوانید جهت راهنمایی خرید هاست، با شماره تماس ۰۹۱۷۶۰۱۴۳۶۷ تماس حاصل کنید.
-
از افزونه های با کیفیت استفاده کنید
علاوه بر حذف همه افزونههای غیرفعال، باید سایر افزونه هارا نیز بررسی کنید و تا جای ممکن افزونه های جامع تر که خدمات بیشتری ارائه میدهند را جایگزین افزونه های که فقط یک خدمات را ارائه میدهند کنید.
به عنوان مثال ، شما نیاز به خدمات A, B ,C دارید، اکنون باید به دنبال افزونه های باشید که تمام این خدمات یا دسته کم دوتای آنهارا انجام دهد بجای اینکه برای هرکدام یک افزونه اضافی نصب کنید.
توجه : هنگامی که یک افزونه جدید را فعال یا غیرفعال کردید، تست های عملکرد را مجدداً اجرا کنید و تأیید کنید که سرعت سایت شما آسیب ندیده است.
-
از یک قالب استاندارد و بهینه استفاده کنید
علاوه بر پلاگین های کارآمد، انتخاب یک تم جذاب و در عین حال کارآمد نیز هوشمندانه است. در حالی که یک تم پر از عکس های با وضوح بالا و هزاران افکت ممکن است در ابتدا عالی به نظر برسد، زمانی که به سرور شما فشار وارد کرد و عملکرد سایت شما را مختل کرد، دو بار در مورد استفاده از آن فکر خواهید کرد.
-
همیشه تصاویر را بهینه کنید
بر کسی پوشیده نیست که تصاویر بزرگ و بهینه نشده فضای زیادی را در پوشه محتوای وردپرس شما اشغال می کنند و سرعت سایت شما را کند می کنند.
همیشه باید تصاویرتان را بهینه سازی کنید یعنی اندازه تصاویر خود را بدون کاهش کیفیت کاهش دهید.
برای انجام این کار، می توانید از سایت های مانند tinypng.com یا tiny-img.com استفاده کنید یا از برخی افزونه های محبوب بهینه سازی تصویر وردپرس مانند EWWW Image Optimizer ، Converter for Media ، Smush ، Imagify استفاده کنید.
-
تصاویر خود را تبدیل به webp کنید
PNG و JPEG در وب عالی کار می کنند. هر دو فشرده سازی خوبی ارائه می دهند و تصاویری با کیفیت بالا را برای بازدیدکنندگان تضمین می کنند. با این حال، اگر می خواهید یک گام اضافی در صرفه جویی در اندازه بردارید و در عین حال کیفیت تصویر را از دست ندهید، باید از فرمت WebP استفاده کنید . این به این دلیل است که تصاویر Webp کم حجم تر از JPEG و PNG هستند در حالی که کیفیت تصویر مشابهی را ارائه می دهند.
برای تبدیل تصاویر به webp میتوانید از افزونه convert for media یا وبسایت tiny-img.com استفاده کنید.
-
از آخرین نسخه php استفاده کنید
از آنجایی که وردپرس با زبان PHP نوشته شده، باید مطمئن شوید که نسخه ای که استفاده می کنید به روز است.
تقریباً مانند افزونهها، php نیز با هر بروزرسانی پایدارتر می شود و عملکرد عالی از جمله سرعت بیشتر، ارائه میکند.
با این حال، اگر مطمئن نیستید که از کدام نسخه PHP استفاده می کنید، با پشتیبانی میزبان وب خود تماس گرفته یا از طریق تیکت این مورد را بررسی کنید.
-
از افزونه کش استفاده کنید
افزونههای کش مانند WP Rocket یا W3 total cache و Litespeed Cache میتوانند با ذخیره سایت شما در حافظه پنهان و ارائه سریعتر آنها به بازدیدکنندگان به طور قابل توجهی سرعت سایت شمارا بهبود بخشد.
-
از فشرده سازی Gzip استفاده کنید
فشرده سازی یک تکنیک محاسباتی قدیمی است که داده ها را برای صرفه جویی در فضا فشرده می کند. در وب، به عنوان فشرده سازی GZIP شناخته می شود. فشرده سازی فایل های CSS، HTML و js می تواند حجم بارگذاری سایت شما را کاهش دهد و در نتیجه سرعت بارگذاری سایت را بهبود بخشد.
فعال کردن Gzip در وردپرس آسان است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که کد زیر را از پوشه public_html در فایل htaccess . کپی کنید.
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain AddOutputFilterByType DEFLATE text/html AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml AddOutputFilterByType DEFLATE text/css AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
-
بطور منظم بروزرسانی هارا انجام دهید
در حالی که این ممکن است ساده و کم اهمیت به نظر برسد، ما موظفیم بر بروز نگه داشتن سایت وردپرس شما و هر جنبه ای از آن اشاره کنیم.
وردپرس بهعنوان محبوبترین سیستم مدیریت محتوای متنباز (CMS)در دنیا، همواره درحال بروز شدن است، این بروزرسانی ها شامل هسته وردپرس، قالب و افزونههای متعدد میباشد.
عدم بروزرسانی به آخرین نسخه وردپرس نه تنها عملکرد سرعت سایت شما را خراب می کند، بلکه می تواند آن را در معرض انواع تهدیدات امنیتی نیز قرار دهد. بنابراین، برای اینکه سایت وردپرس خود را هم سریع و هم ایمن نگه دارید، مطمئن شوید که همه چیز به روز است.
-
فایل های css و js را کم حجم کنید
Minifying کاراکترهای غیر ضروری را از کد وب سایت شما حذف می کند، حجم فایل را کاهش می دهد و زمان بارگذاری را بهبود می بخشد. برای رسیدن به این هدف از افزونه هایی مانند wp rocket و Litespeed Cashe استفاده کنید.
-
تاحدممکن از ریدایرکت استفاده نکنید
ریدایرکت ها تضمین می کنند که سایت شما با خطای ۴۰۴ برخورد نمی کند که این مورد می توانید باعث ارائه تجربه کاربری خوبی در سایت شما شود. با این حال، زمان بارگذاری کند را نیز به همراه دارد. اساساً، هرچه صفحه/پست ریدایرکت های بیشتری داشته باشد، زمان بیشتری برای بارگذاری طول خواهد کشید. به همین دلیل است که توصیه می شود از تغییر مسیرهای متعدد اجتناب کنید یا آنها را به حداقل برسانید.
-
از بارگذاری تنبل (lazy loading) برای تصاویر استفاده کنید
شاید براش شما نیز پیش آمده باشد که وقتی در صفحه سایتی به پایین اسکرول می کنید ناگهان تصاویر بطور خودکار بارگذاری شوند. این همان بارگذاری تنبل است که باعث می شود در ابتدا که روی لینک سایت کلیک می کنید ، حجم کمتری دانلود شود و سپس درصورت نیاز سایر تصاویر نیز بارگذاری شود.
بارگذاری تنبل ، تصاویر و سایر رسانه ها را تنها زمانی بارگیری می کند که بازدیدکننده به سمت پایین اسکرول کند و زمان بارگذاری اولیه صفحه را کاهش دهد.
همچنین بارگذاری تنبل را می توانید از تنظیمات WP Rocket یا Litespeed Cashe فعال کنید.
-
بارگذاری فایل های اسکریپت خارجی را کاهش دهید
وب سایت ها برای اجرای صحیح به اسکریپت های خارجی متکی هستند. این به این دلیل است که یک وب سرور نمی تواند هر چیزی را که سایت شما نیاز دارد ذخیره کند. به عنوان مثال، ممکن است در سایت خود از فونت گوگل استفاده کنید یا از ابزارها و افزونه های شخص ثالث مانند Google analytics استفاده کنید. حتی اگر اسکریپت های خارجی به شما امکان می دهند ویژگی های ارزشمندی را به سایت خود اضافه کنید، داشتن تعداد زیاد آنها می تواند سرعت سایت شما را کاهش دهد.
برای اینکه سایت خود را تا حد امکان سریع کنید، سعی کنید تعداد بارگذاری فایل های خارجی را محدود کنید. با این حال، راه های زیادی وجود دارد که می توانید آنها را دور بزنید. برای مثال، میتوانید فونت ها را مستقیماً از سرور خود بارگیری کنید.
-
تعداد نظرات نمایش داده شده در هر صفحه را محدود کنید
بخش نظرات مکانی را برای جامعه شما باز می کند تا افکار خود را با سایر کاربران به اشتراک بگذارند. با این حال، تعداد زیاد نظرات می تواند مانع بارگذاری صفحه شود. بنابراین، محدود کردن نظرات در هر صفحه با استفاده از صفحه بندی همیشه ایده خوبی برای اطمینان از عملکرد بهینه صفحه است.
برای فعال کردن آن، باید به داشبورد وردپرس بروید. از آنجا، تنظیمات >> گفت و گو را انتخاب کنید. گزینه «صفحه بندی دیدگاه ها» را خواهید یافت. آن را فعال کنید و تعداد نظراتی را که می خواهید در هر صفحه نمایش دهید قرار دهید.
-
از سایت خود را در برابر Hotlink ها محافظت کنید
Hotlinking زمانی است که شخصی یک تصویر یا نوع دیگری از رسانه را در وب سایت خود با پیوند مستقیم به آن از طریق URL دارایی نمایش می دهد. در حالی که هات لینک بیشتر برای تصاویر استفاده می شود، می توان از آن برای فایل های صوتی، فیلم ها و انیمیشن نیز استفاده کرد.
فرض کنید یک پست وبلاگی به وب سایت خود اضافه می کنید که شامل چند عکس است. ممکن است شخص دیگری آن پست وبلاگ را بخواند و تصمیم بگیرد عکس ها را در وب سایت خود نمایش دهد. اگر شخص پیوند تصویر را کپی کند و در وب سایت خود از آن استفاده کند، به این کار Hotlinking می گویند.
با این حال، زمانی که شخصی تصویری را از وب سایت شما دانلود می کند و آن را در سایت خود میزبانی می کند، به عنوان Hotlink در نظر گرفته نمی شود.
لینک سازی تصویر فقط به معنای سرقت رسانه نیست، این عمل همچنین فشار بیشتری را بر سرورهایی که وب سایت شما استفاده می کند وارد می کند.
هنگامی که یک تصویر یا ویدیوی لینک شده در وب سایت دیگری بارگذاری می شود، از پهنای باند سرور شما استفاده می کند. در برخی موارد، ممکن است مجبور باشید برای جبران پهنای باند اضافی که از طریق هات لینک استفاده می شود، هزینه های میزبانی بیشتری بپردازید.
برای غیرفعال کردن هات لینک، کد زیر را از پوشه public_html در فایل htaccess . کپی کنید. این مانع از افشای محتوای شما می شود.
RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$ RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)example.com/.*$ [NC] RewriteRule \.(gif|jpg|jpeg|bmp|zip|rar|mp3|flv|swf|xml|php|png|css|pdf)$ - [F]
توجه: حتما در این کد، آدرس example.com را به دامنه خود تغییر دهید.
-
یک صفحه ۴۰۴ ساده طراحی کنید
بسیاری از کسب و کارها ممکن است صفحات ۴۰۴ فانتزی را برای جذب مخاطب ایجاد کنند. با این حال، یک صفحه فانتزی ۴۰۴ ایده خوبی برای عملکرد نیست زیرا منابع فشرده هستند. به همین دلیل است که بهتر است یک صفحه مینیمالیستی ۴۰۴ ایجاد کنید که به راحتی بارگذاری شود و به سرور درخواست های زیادی برای پردازش داده نشود.
-
پیش نویس نوشته هارا محدود کنید
وردپرس امکان ایجاد پیش نویس برای پست ها را دارد و به کاربران امکان میدهد تا در صورت نیاز نسخههای قبلی پست خود را برگردانند.
این یک ویژگی عالی است! با این حال، می تواند منجر به درهم ریختگی پایگاه داده و کاهش عملکرد آن شود. در حال حاضر، بطور پیش فرض محدودیتی در تعداد بازبینی پست وجود ندارد. بهتر است ویرایش های پست را غیرفعال کنید یا آنها را در هر پست محدود کنید. به این ترتیب، وب سایت شما از بارگیری بیش از حد پایگاه داده با اطلاعات غیر ضروری رنج نمی برد
برای تغییر ویرایش های پست در هر پست،از پوشه public_html فایل wp-config.php را باز کنید.حالا کد زیر را در انتهای فایل کپی پیست کنید.
define( 'WP_POST_REVISIONS', 3 );
در اینجا، ما ویژگی post-revisions را برای ذخیره سه نسخه پیکربندی کردیم. برای خاموش کردن کامل ویرایش های پست، عدد را روی ۰ تنظیم کنید.
-
سایت خود را بطور ساده طراحی کنید
در دهه گذشته، طراحان بر ایجاد طرح های ساده تر متمرکز شده اند. آنها نه تنها ظاهر خوبی دارند بلکه توجه کاربر را نیز به خود جلب می کنند. با این حال، چیزی که آنها را چشمگیرتر می کند این است که طراحی ساده به سرعت بارگذاری می شود زیرا آنها به منابع کمتری متکی هستند.
بهترین رویکرد این است که به آینده فکر کنید و از یک طراحی وب سایت ساده و مینیمالیستی استفاده کنید. اگر در حال حاضر یک وب سایت درحال تاسیس دارید، می توانید برای حرکت به سمت طراحی ساده، بهبود عملکرد و تجربه کاربری برنامه ریزی کنید.
به یاد داشته باشید زیبایی در سادگی است.
-
خطاهای HTTPS/SSL را رفع کنید
هنگامی که HTTP را به HTTPS/SSL تبدیل می کنید، خطاهای محتوایی متفاوتی را خواهید دید. این خطاها می تواند بر روی سئو و تجربه کاربر تأثیر بگذارد.برای رفع این مشکلات می توانید از افزونه Really Simple SSL استفاده کنید . با این حال، این می تواند برای عملکرد سایت شما هزینه داشته باشد زیرا افزونه ابتدا همه URL ها را می گیرد و سپس آنها را به HTTPS تبدیل می کند.
برای اطمینان از اینکه عملکرد شما را تحت تاثیر قرار نمی دهد، توصیه می شود که به صورت دستی همه URL های آسیب دیده را اصلاح کنید.
نتیجه
تاکنون ۲۱ راه برای افزایش سرعت سایت را یادگرفته اید، درصورتی که تمام این موارد را در سایت خود اجرا کنید ، سرعت سایت شما تا حد خوبی بهبود میابد.
شما همچنین میتوانید با استفاده از خدمات بهینه سازی سرعت سایت ما در کمترین زمان ممکن سرعت سایت خود را افزایش دهید.
برای دریافت مشاوره با شماره تلفن ۰۹۱۷۶۰۱۴۳۶۷ تماس حاصل فرمایید
منابع
- ways to speed up your WordPress website 10
- ۵ Easy Ways to Speed Up Your WordPress Site in 2023
- ۳۱ Tips to Speed Up Your WordPress Website in 2024
- WordPress performance optimization: 10 secrets you need to know
- ۱۰ ways to speed up your WordPress website
- Website Load Time Statistics: Why Speed Matters
- Website Loading Time Statistics
- Protect Your Digital Assets: Preventing Hotlinking on Business Websites